Napišite svoje želje in jih uresničite!

alignleft size-full

Danes je idealen dan za vaše sanje in želje.

Človek ima v sebi toliko življenja, kolikor ima ciljev, volje in zaupanja v to, da jih lahko uresniči.

Kar ste zmožni sanjati, to ste sposobni tudi uresničiti.smiley

1. Predstavljajte si, da se je cilj že zgodil! Če namreč sami dvomite, potem nimate nobenih šans, da ga uresničite. Videti morate, kako se je vaš cilj uresničil.

2. Akcija! Delati morate na tem, da cilj dosežete. Ne čakajte, da vam bo pečen golob padel v usta. Naredite plan za doseganje cilja.http://www.zakljucevanje.si/treningi/naredite-plan-2017/

3. Razdelite ga na več manjših kosov, to so programi, ki jih lahko razdelite še na več manjših delov, nalog in jim sledite vse do uresničitve. Če gre za cilje v podjetju, k vsaki nalogi pripišite ime osebe, ki bo za to nalogo odgovorna.

4. Na poti do cilja se boste srečali sami s sabo. Pojavili se bodo vaši pretekli neuspehi in porazi. Ne poslušajte jih! Vztrajno nadaljujte pot in ne izpustite izpred oči zastavljenega cilja!

5. Tudi vaša okolica vam lahko pride nasproti. To so ovire, ki jih boste morali premagati, ampak nikoli ne odvrnite oči od cilja. Bodite pogumni, vztrajni in neomajni. Nič ne more zamajati vaše odločitve. To je vaš cilj in vi ga lahko dosežete!

6. Če boste za doseganje svojega cilja imeli konkreten plan, dober scenarij, potem se takrat, ko bodo prišle ovire ne boste lovili, sekirali ali zapadli v malodušje, ker boste vedeli, kateri je naslednji korak, ki ga morate narediti.

NAREDITE PLAN 2017, KI GA BOSTE RES DOSEGLI.

http://www.zakljucevanje.si/treningi/naredite-plan-2017/

Naj bo Sila  z Vami!

Metka Pal

specialistka za zaključevanje

http://www.zakljucevanje.si/slo/

metka.pal@zakljucevanje.si

031-455-283

< Nazaj